Antena 3 CNN Actualitate Apel la solidaritate pentru bucureşteni: sunați la 021.9441 dacă vedeți pe stradă oameni fără adăpost

Apel la solidaritate pentru bucureşteni: sunați la 021.9441 dacă vedeți pe stradă oameni fără adăpost

Primarul Daniel Băluţă face apel la bucureşteni să apeleze numărul 021.9441 dacă văd pe stradă oameni fără adăpost pentru a fi preluaţi de personalul de la Asistenţă Socială.

Apel la solidaritate pentru bucureşteni: sunați la 021.9441 dacă vedeți pe stradă oameni fără adăpost
Sursa foto: Facebook Daniel Băluță
de Claudia Popovici    |    11 Ian 2021   •   19:15

Edilul Sectorului 4 recomandă ca în aceste vremuri să fim mai uniţi şi să întindem o mână de ajutor semenilor noştri fără adapost.

Bucureştenii sunt rugaţi să apeleze un special dedicat pentru ca oamenii fără adăpost să fie preluaţi de angajaţii de la Asistenţă Socială şi transportaţi în centre DGASPC Sector 4.

"Nopţile care urmează vor fi extrem de geroase, aşa că trebuie să fim mai uniţi ca niciodată şi să le întindem o mână de ajutor. Împreună vom reuşi.

Rog toţi cetăţenii care văd pe stradă oameni fără adăpost să sune de urgenţă la 021.9441, pentru a fi preluaţi de colegii de la Asistenţă Socială şi transportaţi în centre, unde vor primi o masă caldă, îşi vor putea face igiena personală şi unde vor primi asistenţă psihologică şi medicală", a scris primarul sectorului 4 Daniel Băluţă, luni, pe Facebook.

El a mai precizat că echipele de Poliţie Locală efectuează controale pe toate străzile principale şi secundare, astfel încât să nu existe niciun om fără adăpost expus temperaturilor extreme.

"Centrul nostru de noapte pentru oamenii străzii este funcţional. Avem, de asemenea, locuri în centrele de asistenţă socială, aşadar aceste probleme deosebite pentru oamenii fără adăpost sunt rezolvate din acest punct de vedere, rămâne doar ca aceştia să apeleze la serviciile noastre", a adăugat Daniel Băluţă într-un material video care însoţeşte postarea de pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvenţă!
x close