Antena 3 CNN Actualitate Apelul unui medic de la Spitalul Universitar după tragedia din Colectiv

Apelul unui medic de la Spitalul Universitar după tragedia din Colectiv

Apelul unui medic de la Spitalul Universitar după tragedia din Colectiv
09 Noi 2015   •   17:20

Un doctor de la Spitalul Universitar isi exprima amaraciunea resimtita dupa ce a pierdut inca un pacient, ranit in incendiul de la clubul Colectiv, scrie ziare.com.

Medic primar in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Universitar Bucuresti, Ina Petrescu a scris pe Facebook despre cum a luptat, impreuna cu colegii sai, pentru salvarea ranitilor.

"Vorbele nu pot cuprinde amaraciunea pe care o simt. Am pierdut un om ieri. In aceste 7 zile in care l-am ingrijit alaturi de colegii mei, am sperat pana in ultima clipa ca va reusi, desi ratiunea imi spunea ca afectiunile pe care le are sunt peste puterile-i. Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul! Sunt cu gandul alaturi de familia indoliata", scrie medicul.

Doctorul Petrescu afirma ca lupta de o saptamana pentru viata ranitilor si asigura ca se fac toate eforturile posibile pentru salvarea lor. "Am fost la spital astazi, ca in toate zilele ce au trecut de o vinere incoace. As vrea sa va asigur ca zi de zi luptam pentru viata pacientilor nostri si ca avem la indemana materialele sanitare si medicamentele necesare pentru tratamentul lor. Mi-e greu sa cuprind intr-un singur cuvant cum a fost ultima saptamana: pentru ei si pentru noi, deopotriva. Dar ce pot spune e ca noi, medicii chirurgi, anestezistii, asistentii medicali si infirmierii Spitalului Universitar Bucuresti suntem dedicati unei cauze: aceea de a salva viata victimelor, de a le intoarce cu bine acasa, la familii si prieteni. Stim ca viata si sanatatea lor sunt de mii de ori mai pretioase decat tot ce am putea noi simti".

×
Subiecte în articol: Spitalul Universitar colectiv
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close