Antena 3 Actualitate Monitorul Prețurilor Alimentelor: numărul accesărilor a crescut cu 90%

Monitorul Prețurilor Alimentelor: numărul accesărilor a crescut cu 90%

de S.T.    |    27 Mai 2020   •   14:10
Monitorul Prețurilor Alimentelor: numărul accesărilor a crescut cu 90%
Sursa foto: Hepta

Românii au asaltat aplicaţia Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare pentru aflarea preţurilor la alimente în perioada pandemiei.

În timpul stării de urgenţă, numărul accesărilor pe aplicaţia Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare a crescut cu 90%, luna trecută înregistrându-se peste 25.000 de accesări.

Cele mai căutate preţuri au fost pentru făină, fructe şi carne.

Cele mai multe accesări s-au înregistrat în luna aprilie, 25.223, când Aplicația Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare a fost actualizată, astfel încât consumatorii să poată compara prețul practicat de magazinele din apropiere pentru fiecare produs dorit. În luna martie, cele mai căutate produse au fost făina, bananele, zahărul, cartofii albi, uleiul, drojdia, mălaiul, iar în luna aprilie, s-au adăugat carnea de miel, ouăle și Coca-Cola.

În prima jumătate a lunii mai, pe platforma Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare s-au înregistrat 9.123 accesări, cele mai căutate produse fiind bananele, înghețata, cafeaua, Coca-Cola, carnea de porc, făina și uleiul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close