Antena 3 CNN Actualitate Apocalipsa la sate. Cum se pregătesc ţăranii pentru sfârşitul lumii

Apocalipsa la sate. Cum se pregătesc ţăranii pentru sfârşitul lumii

Apocalipsa la sate. Cum se pregătesc ţăranii pentru sfârşitul lumii
Sursa foto: Foto: Antena 1
28 Noi 2012   •   21:00

Mult trâmbiţatul sfârşit al lumii, anunţat de o profeţie maiaşă, i-a pus pe ţăranii români la treabă. Ca să nu îi prindă apocalipsa cu animalele în coteţ, unii se pregătesc să le sacrifice înainte de 21 decembrie. Asta în timp ce francezii au acum o nouă televiziune dedicată tot Apocalipsei. 

În satele româneşti, unii abia au aflat de apropierea sfârşitului. Alţii se pregătesc de zor. Aşa cum face şi doamna Maria, care îşi hrăneşte orătăniile pe care le va tăia pentru că vine "Apocalipsa". Aceeaşi soartă o va avea şi porcul din coteţ.
    
"Îmi tai porcul să nu mai rămâie nimic să se prăbuşească după potop", declară femeia.

Prin alte părţi ale lumii, oamenii caută să se adăpostească de Apocalipsă tocmai în buncăre. La noi, strategia e puţin diferită. Românii de la ţară stau şi o aşteaptă.
    
Unii chiar s-ar bucura dacă ziua de 21 decembrie ar fi ultima. Ar fi bună o Apocalipsă... mai selectivă.
    
Mai în glumă, mai în serios, pregătiri pentru sfârşitul lumii se fac în toată lumea. În Mexic, e vorba pregătiri turistice. Sunt aşteptaţi milioane de turişti, curioşi să vadă locurile în care şi-au calculat mayaşii calendarul.

Pentru cei mai leneşi, care vor să petreacă Apocalipsa în faţa televizorului, francezii au deschis o televiziune dedicată evenimentului final. Telespectatorii pot urmări deja documentare de supravieţuire, seriale SF şi filme artistice cu zombie şi extratereştri.

Iar pe site-ul televiziunii îşi pot înscrie numele pe genericul celui mai lung film din istorie - umanitatea.



×
Subiecte în articol: apocalipsa sfarsitul lumii
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close