Antena 3 CNN Actualitate Apostu, într-o scrisoare către clujeni: Cariera mea politică şi administrativă încetează astăzi. Plec cu inima împăcată

Apostu, într-o scrisoare către clujeni: Cariera mea politică şi administrativă încetează astăzi. Plec cu inima împăcată

Apostu, într-o scrisoare către clujeni: Cariera mea politică şi administrativă încetează astăzi. Plec cu inima împăcată
Sursa foto: Foto: napocanews.ro
15 Feb 2012   •   18:12

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu susţine, într-o scrisoare deschisă adresată locuitorilor oraşului că după demisia din funcţie cariera sa politică şi administrativă încetează şi că va aştepta ca justiţia să îşi urmeze cursul şi să îşi poată dovedi nevinovăţia, scrie Mediafax.
   
Scrisoarea deschisă a fost înregistrată miercuri la Centrul de informare pentru cetăţeni al Primăriei Cluj-Napoca şi dată publicităţii de biroul de presă al instituţiei.

"Dragi clujeni, astăzi (miercuri - n.r.) îmi depun demisia din funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Mă despart de dumneavoastră cu inima împăcată că am făcut tot ce am putut pentru a moderniza Capitala Transilvaniei, pentru a face din Cluj-Napoca un exemplu de dezvoltare economică şi administrativă. Regret enorm că nu am putut duce la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus, dar plec din funcţia de primar cu speranţa că veţi rămâne uniţi în jurul ideii de Cluj European şi cu convingerea că traseul ascendent al acestui minunat oraş nu mai poate fi oprit. Cariera mea politică şi administrativă încetează astăzi. Voi aştepta ca justiţia să îşi urmeze cursul şi să îmi pot dovedi nevinovăţia", a scris Apostu.
   
Sorin Apostu a menţionat că doreşte a le mulţumi "colegilor din Primărie" şi tuturor celor cu care a lucrat "cu gândul la binele şi dezvoltarea Clujului".
   
"Alături de dumneavoastră am construit imaginea unui oraş modern spre care întreaga Românie priveşte cu admiraţie. Voi rămâne mereu cu Clujul în suflet şi cu clujenii în inimă", a adăugat Apostu.
       
Apostu şi-a dat demisia din funcţia de primar al municipiului Cluj Napoca. Gestul său vine după ce Curtea de Apel Cluj i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar.

Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia au fost arestaţi preventiv, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, de Curtea de Apel Cluj. Cei doi au făcut recurs la măsura arestării preventive, însă instanţa supremă le-a respins solicitările. De asemenea, Sorin Apostu a cerut să fie eliberat sub control judiciar, dar instanţa supremă i-a respins solicitarea.




×
Subiecte în articol: Sorin Apostu scrisoare deschisa
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close