Antena 3 CNN Actualitate Aproape 2.000 de militari în rezervă protestează în Bucureşti

Aproape 2.000 de militari în rezervă protestează în Bucureşti

 Aproape 2.000 de militari în rezervă protestează în Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Mar 2011   •   08:17

Mii de militari în rezervă protestează marţi în Bucureşti. Zeci de autobuze cu protestatari din toate colţurile ţării  au sosit în capitală. Oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care au fost recalculate pensiile.

Aproape 2.000 de pensionari militari au marşăluit de la Academia Militarã spre sediul Guvernului, informează Mediafax. Militarii s-au strâns în Piaţa Eroilor, în jurul orei 9.00, iar în jurul orei 11.00, aceştia au plecat în marş către Palatul Victoria.

Imagini recente de la marşul militarilor


Protestul de astăzi este, de fapt, o continuare a celui din 24 ianuarie. Atunci, peste 2.500 de militari în rezervă au ieşit în stradă, din cauza aceloraşi nemulţumiri.

Marş către Palatul Victoria

 
Restricţii în trafic:

Protestul cadrelor militare în rezervă, care este programat în intervalul orar 9.00-16.00, va restricţiona traficul în Capitală. Circulaţia se va desfăşura după urmatorul program:

- între orele 09.00 – 11.00 adunarea participanţilor în Piaţa Eroilor (zona Academia Militară)

- în intervalul orar 11.00 şi 14.30 va avea loc marşul de protest, iar pe perioada deplasării manifestanţilor către Piaţa Victoriei, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul P-ţa Eroilor – Bd. Eroilor – Str. Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – C.A. Rosetti – Bd. Magheru – Bd. Lascăr Catargiu – P-ţa Victoriei;

- Începând cu ora 11.30, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff între P-ţa Arcului de Triumf şi P-ţa Victoriei.

Vor fi aplicate restricţii temporare şi pe arterele ce intersectează traseul de deplasare al manifestanţi.
 


 

×
Subiecte în articol: Capitală protest pensie
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close