Antena 3 CNN Actualitate Aproape 3.400 de şcoli din ţară au rămas închise vineri din cauza zăpezii

Aproape 3.400 de şcoli din ţară au rămas închise vineri din cauza zăpezii

Aproape 3.400 de şcoli din ţară au rămas închise vineri din cauza zăpezii
Sursa foto: Foto: aradon.ro
de M.Z.    |    10 Feb 2012   •   18:03

Numărul unităţilor de învăţământ închise vineri din cauza zăpezii a crescut faţă de ziua precedentă, de la 2.952 la 3.380, informează un comunicat de presă emis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţele Iaşi, Buzău, Vrancea şi Dolj şi-au suspendat integral cursurile, în timp ce în judeţul Brăila sunt închise şcolile din mediul rural.

"În celelalte judeţe, situaţia se prezintă astfel: 14 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, şase judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise, iar în alte opt judeţe, peste 100 de unităţi de învăţământ închise", se mai arată în comunicatul emis de Ministerul Educaţiei.

În 14 judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în mod normal, nefiind afectată de temperaturile scăzute.

Linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor pentru a afla în timp real situaţia unităţilor de învăţământ în care sunt înscrişi elevii. 


×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close