Antena 3 CNN Actualitate Apropiat al primarului din Ștefănești, arestat pentru viol în formă continuată

Apropiat al primarului din Ștefănești, arestat pentru viol în formă continuată

Un apropiat al primarului din Ștefăneștii de Jos, cel acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră, a fost arestat pentru viol în formă continuată și influențarea declarațiilor din dosarul referitor la primarul din Ștefăneștii de Jos. Primarul a fost și el reținut pentru 24 de ore, dar procurorii nu au mai cerut prelungirea unor măsuri preventive în timpul anchetei.

Apropiat al primarului din Ștefănești, arestat pentru viol în formă continuată
de Georgiana Murgilă    |    Adelina Miron    |    26 Iun 2021   •   19:01

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă, bărbatul arestat se numește Radu Eftimie, are 46 de ani și este paznicul bălții primarului din Ștefănești. Cercetările continuă și în ceea ce îl privește pe primar, în stare de libertate.

Potrivit declarațiilor din dosar, în perioada februarie-martie 2018, acest bărbat aviolat-o pe victimă de mai multe ori, împreună cu alți apropiați ai primarului. Fata le-a povestit anchetatorilor că a fost forțată și șantajată să întrețină relații sexuale cu primarul de mai multe ori.

Au fost mai multe rețineri în acest caz, însă procurorii nu au înaintat o propunere de arestare preventivă în ceea ce îl privește pe edil sau pe ceilalți inculpați.

Primarul a spus că nu se face inculpat de acuzațiile care i se aduc și că este dispus să facă test ADN și poligraf pentru a-și demonstra nevinovăția.

Procurorii acuză faptul că acesta dar și alți bărbați ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora când acestea avea 12 ani, iar la 13 ani copila a și născut.

 

×
Subiecte în articol: primar Ștefănești arestat viol
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close