Antena 3 CNN Actualitate Aproximativ 50 de persoane au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii publice sâmbătă seară

Aproximativ 50 de persoane au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii publice sâmbătă seară

Aproximativ 50 de persoane au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii publice sâmbătă seară
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Ian 2012   •   13:58
Circa 50 de persoane au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii publice, în manifestaţia de sâmbătă seară din Bucureşti, conform colonelului Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română.

„În data de 14 ianuarie, în aproximativ 24 de localităţi din tot atâtea judeţe, au avut loc manifestări. Numărul participanţilor a fost mai mare, estimăm noi, la 3.000 – 4.000 de participanţi, vorbesc la nivel naţional.

Oficialul a precizat că au fost aplicate circa 50 de sancţiuni contravenţionale, avertismente sau amenzi, în general pentru tulburarea ordinii publice şi pentru participarea la adunări publice neautorizate.

„Vreau să fac precizarea că eset o obligaţie a Jandarmariei restabiliarea ordinii publice, deblocarea cărilor de comunicaţie. Gândiţi-vă că dumneavoastră sau oricine dintre noi se putea afla într-o situaţie critică, avea nevoie de sprijin, de ajutor, poate era, Doamne fereşte, vorba de un incendiu. Acesta este principalul motiv pentru care jandarmii, conform prevederilor legale, nu sunt de acord cu blocarea arterelor de circulaţie”, a adăugat Moise.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close