Antena 3 CNN Actualitate Ar putea fi record. Şase noi magazine deschise într-o săptămână, în Bucureşti, de acelaşi lanţ de supermarketuri

Ar putea fi record. Şase noi magazine deschise într-o săptămână, în Bucureşti, de acelaşi lanţ de supermarketuri

Ar putea fi record. Şase noi magazine deschise într-o săptămână, în Bucureşti, de acelaşi lanţ de supermarketuri
23 Noi 2015   •   11:04

Lanţul de supermarketuri Mega Image a deschis săptămâna trecută şase noi magazine, toate în Bucureşti, şi a ajuns astfel în România la o reţea de 453 de locaţii.

Trei dintre cele şase magazine se află în sectorul 2, pe străzile Doamna Ghica, Ropotului şi pe Intrarea Teiul Doamnei, alte două unităţi au fost deschise în sectorul 1, pe străzile Av. Radu Beller şi pe Calea Dorobanşi, iar unul în sectorul 4, pe strada Străduinţei, se arată într-un comunicat al companiei.

Magazinele de pe Calea Dorobanţi, Ropotului, Străduinţei şi Intrarea Teiul Doamnei funcţionează în format Shop&Go, având suprafeţe de vânzare între 82 şi 164 metri pătraţi. Celelalte două unităţi operează în formatul Mega Image, cu suprafeţe de 253, respectiv 441 metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea care cuprinde în prezent 453 magazine în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (206), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Româneşti (2).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia care operează în prezent pe trei continente.

×
Subiecte în articol: Mega Image
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close