Antena 3 CNN Actualitate Arad. Şoferul unui microbuz de pasageri, prins băut la volan

Arad. Şoferul unui microbuz de pasageri, prins băut la volan

Arad. Şoferul unui microbuz de pasageri, prins băut la volan
Sursa foto: Foto: Videonews
30 Iun 2011   •   20:51

Şoferul unui microbuz de pasageri a luat exemplul unui şef al poliţiei locale şi s-a urcat şi el la volan, după ce a dat gata mai multe pahare cu palincă. Noroc că poliţiştii l-au tras pe dreapta înainte să provoace o tragedie. Când au văzut oamenii rezultatul alcooltestului, s-au luat cu mâinile de cap.

Circa 20 de oameni din satul arădean Beliu s-au urcat în microbuz ca să ajungă la Ineu. Aveau de mers cam 30 de kilometri. Şoferul de 63 de ani şi părea om serios.

În faţa poliţiştilor, omul a spus că băuse două pahare de palincă. Pasagerii au înlemnit când au văzut cine îi conducea.

Inconştienţa l-a costat permisul de conducere pe şofer. Şi pe el şi pe un alt conducător care a transportat călători tot sub influenţa alcoolului.

"Au rămas fără permise de conducere, iar pasagerii au fost transportaţi de alţi şoferi trimişi de companie", a declarat insp. princ. Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la IJP Arad.

Unul dintre şoferii prinşi beţi la volan în timpul serviciului lucrează pentru o companie al cărei autocar a fost implicat, de curând, într-un grav accident. Cinci oameni au murit atunci. Una dintre variante: şoferul care i-a condus spre moarte adormise la volan.

 


×
Subiecte în articol: sofer microbuz baut carnet de conducere
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close