Antena 3 CNN Actualitate Arafat: Lumea trebuie să își facă vacanțele în țară. E clar că nu se va începe pe 1 mai!

Arafat: Lumea trebuie să își facă vacanțele în țară. E clar că nu se va începe pe 1 mai!

Raed Arafat îndeamnă românii să facă în țară vacanțele următoare. Șeful DSU susține că așa e mai ușor ca lucrurile rele să fie evitate și astfel vom salva și turismul românesc.

Arafat: Lumea trebuie să își facă vacanțele în țară. E clar că nu se va începe pe 1 mai!
Sursa foto: Hepta
30 Apr 2020   •   22:16

”Vacanțele de anul acesta vor fi adaptate. Nu știu când, dar vor fi cu măsuri compensatorii. Lumea trebuie să își calculeze să își facă vacanța în România. E mult mai ușos să eviți lucrurile rele. Doi, e un sprijin pentru turimsul nostru.

Vacanța nu va începe de 1 mai. După 15 mai se vor anunța măsurile și vedem unde țintim. E prea devremre să vă spun ceva. Multe din lucrurile spuse sunt luate cu multă precauție.

Noi nu putem să dăm răspuns la orice. Contează totul de evoluție. Dacă la vară vedem că e ok, atunci avem curajul să spunem că anumite evenimente se pot desfășura. E un an total atipic. Neversea și Untold nu vor avea loc. Era important pentru ei să știe. Mai bine să amâni sau să scapi un an decât să investești prost banii.

Eu din 2004 nu am avut vacanță, dar nu înseamnă că nu îi înțeleg pe cei care și-au programat vacanțele.”, a spus Raed Arafat

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close