Antena 3 CNN Actualitate Arafat: S-a luat legătura cu ROMATSA, în acest moment nu e niciun avion dispărut

Arafat: S-a luat legătura cu ROMATSA, în acest moment nu e niciun avion dispărut

Arafat: S-a luat legătura cu ROMATSA, în acest moment nu e niciun avion dispărut
14 Iul 2017   •   00:13

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat vineri, că din informaţiile primite de la Romatsa nu este nimic confirmat până la acest moment privind posibila prăbuşire a unui avion în judeţul Iaşi.

"La momentul acesta ROMATSA nu are nimic dispărut. Este un apel telefonic care a venit. Ai noştri caută acolo ca măsură de precauţie, dar la acest moment nu este nimic confirmat. S-a luat legătură cu ROMATSA. În acest moment nu avem nimic dispărut, oficial, din avioanele care erau în zonă", a spus Arafat, citat de Agerpres.

La nivelul judeţului Iaşi a fost activat, joi seara, planul roşu de intervenţie în urma unui apel primit la 112 de la cetăţean care a semnalat că a văzut un avion cu flăcări la motoare care s-ar fi putut prăbuşi în zona localităţilor Prisecani şi Osoi, mai multe echipaje de intervenţie fiind trimise acolo, a declarat prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu. 

Prefectul a menţionat că semnalarea primită nu a fost confirmată deocamdată, echipele trimise în teren urmând să verifice situaţia. 

"Este un apel primit la ora 22,45. Cetăţeanul spunea că e în zona Prisecani - Osoi. Acum verificăm dacă se confirmă. Obligatoriu, de la preluarea acestui anunţ am intrat sub cod roşu", a menţionat prefectul Marian Şerbescu.

×
Subiecte în articol: avion prabusit ROMATSA accident aviatic
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close