Antena 3 Actualitate Arena Națională, pusă la dispoziție de Primăria Capitalei pe perioada crizei de coronavirus

Arena Națională, pusă la dispoziție de Primăria Capitalei pe perioada crizei de coronavirus

de L.D.    |    27 Mar 2020   •   10:23
Arena Națională, pusă la dispoziție de Primăria Capitalei pe perioada crizei de coronavirus
Sursa foto: Foto: Antena3

Potrivit Gabrielei Firea, primarul Capitalei, Arena Națională va fi utilă pe perioada pandemiei cu coronavirus, fiind folosită de operatorii serviciului TELVERDE Covid 19, pus la dispoziție de Ministerul Sănătății.

Arena Nationala, utilă în timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetățenilor și prin suportul logistic oferit instituțiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spațiu de peste 500mp, pus la dispoziție de Primăria Capitalei.

Operatorii acestui serviciu au fost relocați în cadrul Arenei Naționale, Sălile Media Working 1 și Media Working 2.

Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru buna desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar și de un autobuz STB dedicat preluării angajaților Ministerului Sănătății, pe ruta Piața Unirii-Arena Națională.

Locația este utilizată de aproximativ 200 persoane, organizate pe 4 ture (24/7), coordonate de Institutul Național de Sănătate Publică.

Vom continua să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităților publice centrale, colaborarea și promptitudinea sunt vitale în această perioadă”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close