Antena 3 CNN Actualitate Arena Naţională va fi mic copil pe lângă asta. Pentru că nu mai au pe ce cheltui banii, la Jucu se construieşte stadion

Arena Naţională va fi mic copil pe lângă asta. Pentru că nu mai au pe ce cheltui banii, la Jucu se construieşte stadion

Arena Naţională va fi mic copil pe lângă asta. Pentru că nu mai au pe ce cheltui banii, la Jucu se construieşte stadion
de O.P.    |    16 Oct 2012   •   06:07
Investiţiile autorităţilor locale sfidează criza economica. În timp ce majoritatea românilor trăiesc de pe o zi pe alta, primăria comunei Jucu din judeţul Cluj aruncă bani publici în construcţia unui stadion modern.

"Jucu Arena" va înghiţi până la finalizare aproape două sute de mii de euro, iar stadionul nu va fi deloc unul modest. Va avea tribună oficială, zonă VIP, saună, sală de forţă şi, desigur, o parcare pentru cei care vor merge să vadă meciurile echipei locale, Unirea Jucu.

Planul de construcţie pentru "Arena Jucu" a fost aprobat în urmă cu trei ani.

La scurt timp după demararea lucrărilor, firma constructoare a renunţat la contract invocând criza financiară. Abia anul acesta autorităţile au mai scos din bugetul local 850.000 de lei pentru ca în primăvara anului următor să fie reluate lucrările.

La final, Arena Jucu va avea 4 mii de locuri şi 80 de locuri de parcare, dintre care trei pentru autocare. Stadionul va avea, de asemenea, o tribună oficială, o zonă VIP, o saună , dar şi o sală de forţă.

De viitorul stadion ar urma să se bucure echipa de fotbal a comunei, care momentan joacă în divizia D, dar şi tinerii din localitate dornici să facă sport. Ideea autorităţilor nu este însă împărtăşită de toţi localnicii.

În timp ce banii din bugetul local se duc pe stadion, comuna a cerut bani de la Consiliul Judeţean Cluj pentru reabilitarea drumurilor comunale, iluminatul public şi extinderea şcolii şi a grădiniţei.








×
Subiecte în articol: investitii
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close