Antena 3 CNN Actualitate Arest la domiciliu pentru brancardierul care a detubat o pacientă din greşeală

Arest la domiciliu pentru brancardierul care a detubat o pacientă din greşeală

Brancardierul care ar fi detubat o pacientă din greşeală o pacientă a fost arestat la domiciliu. Femeia care era internată la Spitalul Victor Babeş a murit.

Arest la domiciliu pentru brancardierul care a detubat o pacientă din greşeală
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    12 Dec 2020   •   16:21

Brancardierul de la Spitalul “Dr. Victor Babeș” din Capitală, acuzat că a ucis o pacientă, după ce ar fi detubat-o din greșeală, a fost reținut vineri de polițiști pentru 24 de ore.

Andrei Grigore, reporter Antena 3, vine cu mai multe informații despre decizia judecătorilor ca bărbatul să fie fie arestat la domiciliu.

''Judecătorii Sectorului 3 al Capitalei au decis că acest bărbat va primi arestul la domiciliu, după ce a fost reţinut seara trecută cu propunere de arestare preventivă. Vorbim de un bărbat de 58 de ani, brancardierul care a detubat-o pe acea pacientă de 65 de ani care mai apoi a murit în urma detubării. El nu era abilitat conform fișei postului să facă proceduri medicale de orice fel. De asemenea, au fost anchete pe mai multe planuri făcute la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Și ministrul Sănătății a trimis ieri inspectorii DSP la acea adresă și de asemenea, trebuie să spunem faptul că rezultatele de la INML au arătat întradevăr, că femeia ar fi murit din cauza lipsei de oxigen, lucru ce susține în continuare, ipoteza că ea a muri, deci, în urma detubării de la aparatele care o țineau în viață'', a transmis reporterul.

Brancardierul ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, dar ar fi încurcat pacienții și astfel a fost deconectată de la aparate persoana care nu trebuia.

În timp ce era urcat în mașina Poliției, brancardierul a spus că le transmite regrete familiei femeii care a decedat.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close