Antena 3 CNN Actualitate Arestat la trei luni după ce a ieşit din puşcărie pentru că a violat o fetiţă de opt ani

Arestat la trei luni după ce a ieşit din puşcărie pentru că a violat o fetiţă de opt ani

Arestat la trei luni după ce a ieşit din puşcărie pentru că a violat o fetiţă de opt ani
26 Sep 2011   •   12:12

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitatea vasluiană Şuletea, eliberat din închisoare în luna iunie, a fost arestat pentru viol, după ce a forţat o fetiţă de opt ani să întreţină relaţii sexuale cu el în locuinţa lui, informează Mediafax.
   
Potrivit cercetărilor poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vaslui, fetiţa a fost luată cu forţa de către violator de pe un drum din Şuletea în timp de minora se ducea la un magazin din sat.
   
Ulterior, bărbatul a dus-o pe fată în locuinţa sa, unde, după ce a bătut-o şi a lovit-o cu capul de un perete, a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

Alertaţi de către mama fetei, poliţiştii din Şuletea au declanşat ancheta în acest caz, iar cu ajutorul specialiştilor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui au aflat că, de fapt, copila a fost violată de către bărbatul de 37 de ani.
   
"Victima era foarte speriată şi traumatizată după cele întâmplate şi, de aceea, abia cu ajutorul specialiştilor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui s-a reuşit să se discute cu minora. Şi asta mai ales că autorul a ameninţat-o cu acte de violenţă dacă va mărturisi cuiva ceea ce a păţit", a adăugat Mihaela Ştraub.
   
Reţinut iniţial pentru 24 de ore, agresorul a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de viol. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 25 de ani de închisoare.
   
Bărbatul fusese eliberat din puşcărie în luna iunie a acestui an, după ce a ispăşit o pedeapsă de un an de închisoare pentru furt şi ultraj.
 

 


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close