Antena 3 CNN Actualitate Arestat pentru şantaj: A cerut 1.000 de euro ca să nu posteze imagini indecente pe reţelele de socializare

Arestat pentru şantaj: A cerut 1.000 de euro ca să nu posteze imagini indecente pe reţelele de socializare

Arestat pentru şantaj: A cerut 1.000 de euro ca să nu posteze imagini indecente pe reţelele de socializare
Sursa foto: Foto: dakshintimes.com
27 Feb 2012   •   23:19

Profilul de pe paginile de socializare este atent pus la punct de fiecare în parte şi multe persoane sunt extrem de atente la pozele în care apar pe Internet, pentru a nu avea probleme cu familia, cu serviciul sau în relaţie. Un bărbat de 31 de ani a încercat să şantajeze un tânăr de 23 de ani, ameninţându-l cu postarea unor poze indecente pe un site de socializare, dar a fost prins de poliţiştii dâmboviţeni în timp ce primea bani de la acesta, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, preluat de Agerpres.

Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au fost sesizaţi de  S.P., de 23 de ani, din oraşul Fieni, că, începând cu luna noiembrie 2011, o persoană necunoscută l-a constrâns la plata unor sume de bani, sub ameninţarea postării de imagini indecente pe reţelele de socializare.

Poliţiştii l-au identificat pe suspect, în persoana lui D.G., de 31 de ani, din municipiul Bucureşti, pe numele căruia au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. În cursul zilei de luni poliţiştii au organizat un flagrant, în timp ce învinuitul D.G a primit de la partea vătămată o parte din suma de bani pretinsă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close