Antena 3 CNN Actualitate Argeş. 56 de şoferi, trimişi în judecată în cazul permiselor obţinute fraudulos

Argeş. 56 de şoferi, trimişi în judecată în cazul permiselor obţinute fraudulos

Argeş. 56 de şoferi, trimişi în judecată în cazul permiselor obţinute fraudulos
Sursa foto: Permise Arges
23 Mar 2009   •   15:03

56 de permise de conducere vor fi suspendate de Prefectura Judeţului Argeş, după ce au fost găsite nereguli în dosarele de examinare. Prefectul judeţului, Marcel Proca, a semnat, luni, ordinele de suspendare şi i-a trimis pe cei 56 de conducători auto în judecată.

Până în acest moment au fost verificate 1.100 de dosare din cele 3.500 care sunt suspecte. Au fost găsite mai multe nereguli dar cele mai des întâlnite au fost legate de întocmirea ilegală a actelor de domiciliu. În acest caz s-au aflat şi 56 de persoane, care au fost deja trimise în judecată şi ale căror permise au fost suspendate.

Cei 56 de şoferi nu sunt din judeţul Argeş. În perioada în care au avut examen pentru obţinerea permisului, ei şi-au făcut mutaţie în Argeş. Acum ei au obligaţia de a preda permisele autorităţilor.

Urmează acum ca instanţa să decidă dacă cele 56 de permise au fost obţinute în mod fraudulos sau nu. Cele 3.500 de dosare continuă să fie verificate, iar comisia din partea prefecturii va lucra chiar şi în weekend-uri.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Argeş judecata
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close