Antena 3 CNN Actualitate Argeş. Doi poliţişti au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7

Argeş. Doi poliţişti au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7

Argeş. Doi poliţişti au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7
14 Ian 2014   •   09:54

Doi poliţişti şi o persoană pe care aceştia o însoţeau pentru o expertiză la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti au fost răniţi, marţi dimineaţă, după ce maşina de poliţie în care se aflau şi care aparţine Inspectoratului Judeţean Vâlcea s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, în judeþul Argeş, informează MEDIAFAX.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Argeş, autospeciala care aparţine unui post de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean Vâlcea circula către Bucureşti, în maşină aflându-se doi poliţişti şi o persoană pe care aceştia o duceau în Capitală, pentru o expertiză la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici".
   
Pe Drumul Naţional 7, în localitatea argeşeanã Morăreşti, autospeciala de poliţie s-a ciocnit frontal cu un TIR care circula din sens opus, poliţiştii rutieri argeşeni nestabilind până la aceasta oră, condiţiile în care s-a produs accidentul şi nici cauzele.
   
În urma impactului, ambii poliţişti, dar şi persoana pe care aceştia o însoţeau au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Toţi cei trei răniţi erau conştienţi în momentul în care au fost preluaţi de ambulaţe pentru a fi transportaţi către spital.
   
Purtãtorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat că echipajul de poliţie se afla în misiune şi însoţea către Bucureşti o persoană care este cercetată în mai multe dosare penale şi în cazul căreia judecătorul a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici".

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close