Antena 3 CNN Actualitate Argeş. Doi prieteni au ajuns la cuţite după ce şi-au dat seama că au împărţit aceeaşi femeie

Argeş. Doi prieteni au ajuns la cuţite după ce şi-au dat seama că au împărţit aceeaşi femeie

Argeş. Doi prieteni au ajuns la cuţite după ce şi-au dat seama că au împărţit aceeaşi femeie
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro
30 Mai 2011   •   21:54

Gelozia e boală grea. Şi orice ar crede unii, nu se tratează cu cuţitul. Doi argeşeni, prieteni din copilărie au dat uitării amintirile plăcute şi s-au luat la ceartă după ce şi-au dat seama că au împărţit la un moment dat aceeaşi femeie, nevasta de atunci a agresorului.

Când a aflat, omul a văzut negru în faţa ochilor şi şi-a înjunghiat prietenul. Cei doi bărbaţi erau prieteni vechi. Rele şi bune, le trăiseră împreună. Noaptea trecută, au mers împreună într-o vizită. Din vorbă în vorbă, cei doi prieteni au ajuns la cuţite.

Când şi-a văzut musafirul plin de sânge, gazda nu s-a pierdut cu firea. L-a urcat în maşină şi a gonit spre spital. Bărbatul n-a supravieţuit, însă.

Când a aflat că şi-a ucis prietenul, agresorul a leşinat şi a ajuns şi el la spital. Când şi-a revenit, a fost audiat. Riscă până la 25 de ani de închisoare. Şi totul, se pare, din cauza geloziei.

Aceeaşi care, în urmă cu 2 zile, l-a împins pe un bărbat din Bistriţa să-l ucidă pe soţul fostei sale amante şi s-o băge pe ea în spital. Criminalul nu a fost prins nici până acum.

 


×
Subiecte în articol: Argeş cutit injunghiat prieteni femeie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close