Antena 3 CNN Actualitate Argeş: Poliţistul care s-a împuşcat în cap, după ce a tras în rivalul său, a murit la spital

Argeş: Poliţistul care s-a împuşcat în cap, după ce a tras în rivalul său, a murit la spital

Argeş: Poliţistul care s-a împuşcat în cap, după ce a tras în rivalul său, a murit la spital
Sursa foto: Foto: visualphotos.com
02 Ian 2012   •   13:50
UPDATE 14.58: Poliţistul din comuna Merişani, care a împuşcat un bărbat şi apoi a încercat să se sinucidă, a murit. Victima sa a fost rănită uşor şi este conştientă.

Un poliţist din comuna argeşeană Merişani a împuşcat un bărbat în stradă, apoi a încercat să se sinucidă. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o femeie.

Incidentul a avut loc în satul Borleşti, comuna Merişani, iar martorii spun că altercaţia a avut loc pe stradă, după ce poliţistul a coborât din maşină. Vizibil nervos, acesta a avut o discuţie cu tânărul despre care bănuia că are o relaţie cu iubita sa.

Ulterior, poliţistul a tras cu arma din dotare înspre tânăr, pe care l-a rănit, apoi, speriat de fapta sa, agentul s-a împuşcat în cap.

Poliţistul era îmbrăcat în uniforma de serviciu şi avea asupra sa arma din dotare, cu care a şi tras în victima lui. 

Amândoi bărbaţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti. Poliţistul, care s-a împuşcat în cap luni dimineaţă, a decedat la spital. Victima sa a fost rănită uşor.

Surse judiciare spun că agentul a mai fost implicat într-un incident cu violenţă, anul trecut, când a agresat un bărbat care l-a chemat pentru a ancheta un caz, dosarul întocmit pe numele poliţistului pentru lovire fiind în cercetare.
 







×
Subiecte în articol: Argeş politist
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close