Antena 3 CNN Actualitate Argeş: Pompierii au găsit trupul unui taximetrist în portbagajul unei maşini arse

Argeş: Pompierii au găsit trupul unui taximetrist în portbagajul unei maşini arse

Argeş: Pompierii au găsit trupul unui taximetrist în portbagajul unei maşini arse
Sursa foto: Foto: novinite.com
05 Feb 2012   •   20:54

Execuţie de tip mafiot în Argeş! Un taximetrist a fost ucis şi incendiat cu tot cu maşina pe care lucra. Cadavrul ars complet al bărbatului a fost găsit în portbagaj. Deşi ucigaşul sau ucigaşii au dat foc maşinii la câţiva metri de casele unor localnici, nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic. Primele probe au scos la iveală un amănunt şocant. Taximetristul de 60 de ani ar fi fost ars de viu.

Cadavrul taximetristului era aproape scrum. Pompierii s-au retras speriaţi şi i-au chemat pe criminalişti.

Mobilul jafului a picat în secunda următoare. Anchetatorii au găsit în maşină 80 de lei, banii de pe curse, dar şi telefonul taximetristului. În plus, au motive să creadă că bărbatul a fost bătut şi băgat cu forţa în portbagaj. Lucru aproape imposibil pentru un singur criminal.

În lipsa martorilor, dar şi a unui motiv evident, criminaliştii au pornit ancheta cu paşi mărunţi. Au aflat că bărbatul se numeşte Dumitru Gruianu. Lucrează de aproape 15 ani ca taximetrist în Câmpulung. Nu părea să aibă activităţi interlope. Din contră, avea două locuri de muncă. Unul de zi, unul de noapte.

Taximetriştii din Câmpulung au îngheţat de spaimă. Colegul lor executat era unul dintre cei mai precauţi şoferi de taxi din oraş. Se pare că aseară şi-a încălcat propria regulă. Ar fi luat doi bărbaţi în maşină, pentru o cursă în afara oraşului.

Însă maşina s-a îndreptat în direcţia complet opusă. Anchetatorii s-au întors să mai caute probe la lumina zilei. La 200 de metri de locul în care maşina a fost arsă, poliţiştii au găsit urme de sânge. Surse din cadrul anchetei susţin că taximetristul ar fi fost înjunghiat de 7 ori. Dar bărbatul încă mai respira când a fost aruncat în portbagaj şi incendiat. Ultimii doi clienţi ai taximetristului sunt căutaţi acum prin tot judeţul.

 


×
Subiecte în articol: mafiot taximetrist
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close