Antena 3 Actualitate Argeş. Protestele împotriva lui Băsescu continuă, la Piteşti

Argeş. Protestele împotriva lui Băsescu continuă, la Piteşti

de S.T.    |    16 Feb 2012   •   19:30
Argeş. Protestele împotriva lui Băsescu continuă, la Piteşti
Sursa foto: Foto: Intact Images

Câteva sute de persoane au participat joi seară la un nou miting antiguvernamental desfăşurat în centrul municipiului Piteşti, după trei zile în care acţiunile de protest au fost suspendate din cauza vremii nefavorabile, informează Agerpres.

Participanţii la acţiune s-au strâns iniţial pe platoul din faţa Primăriei Piteşti, după care au străbătut zona centrală a municipiului, oprindu-se în Piaţa Vasile Milea, în faţa sediului Instituţiei Prefectului Argeş.

Protestatarii au scandat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, cerând organizarea de alegeri anticipate. Mitingul a durat aproape o oră şi s-a încheiat fără incidente.

Comisia pentru avizarea adunărilor publice a aprobat, în urmă cu o zi, solicitarea depusă de către Uniunea Social Liberală (USL) Argeş pentru organizarea unor mitinguri de protest în municipiul Piteşti, între 16 şi 29 februarie. Acţiunile de protest se pot desfăşura în Piaţa Vasile Milea, între orele 18,00 şi 19,00.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close