Antena 3 CNN Actualitate Argeş. Un bărbat a murit după ce a făcut infarct la volan

Argeş. Un bărbat a murit după ce a făcut infarct la volan

Argeş. Un bărbat a murit după ce a făcut infarct la volan
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Mai 2012   •   15:26

Un bărbat a făcut infarct şi a murit, duminică, în timp ce se afla la volan pe DN 65 Piteşti-Slatina, iar maşina acestuia, scăpată de sub control, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, două persoane fiind rănite în urma accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, agent Mădălina Bălănescu, accidentul a avut loc pe DN 65, în comuna Albota, satul Cerbu, după ce un bărbat a făcut infarct la volan, iar maşina acestuia a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau şoferul şi patru pasageri.
   
"Primele cercetări arată că bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a făcut infarct şi a murit, iar maşina a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism care circula regulamentar. Două persoane din maşina lovită au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean din Piteşti", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent Mădălina Bălănescu, precizând că răniţii sunt în afara pericolului.
   
Trupul neînsufleţit al bărbatului care a făcut infarct la volanul maşinii a fost preluat de o echipă a Serviciului Medico-Legal Piteşti şi transportat la morga din Piteşti pentru necropsie.

×
Subiecte în articol: Argeş barbat infarct volan accident masina
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close