Antena 3 CNN Actualitate Argeşean lăsat să moară la marginea drumului: Trecătorii au crezut că e beat (VIDEO)

Argeşean lăsat să moară la marginea drumului: Trecătorii au crezut că e beat (VIDEO)

Argeşean lăsat să moară la marginea drumului: Trecătorii au crezut că e beat (VIDEO)
29 Apr 2010   •   09:06

Un bărbat a murit, miercuri seară, în localitatea argeşeană Leordeni, după ce a zăcut mai mult timp într-un şanţ. Şoferii care au trecut pe acolo nu au oprit deşi l-au văzut pe bărbat făcând semne disperate şi cerând ajutor. Au presupus simplu: că omul e un beţiv, şi-au mers mai departe. Doar că, în fapt, era un bărbat rănit - bătut, sau lovit de o maşină - care a stat în agonie ore bune şi s-a stins, pe marginea drumului, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea capul aproape zdrobit, era plin de sânge pe tot corpul, iar legiştii au stabilit că murise de câteva ore bune. Criminialiştii şi poliţiştii au înconjurat imediat zona. Pete de sânge au fost găsite şi pe asfalt, însă, deocamdată nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Victima nu este din localitate, iar singurul care-l mai văzuse e un şofer de autobuz. Bărbatul l-a observat miercuri după-amiază. Tot acolo era, la marginea drumului. Doar că atunci era viu şi îi cerea ajutorul.

Şoferul de autobuz a ajuns liniştit la capăt de linie. Abia când s-a întors înapoi şi-a dat seama că omul care stătea în genunchi şi îi cerea ajutorul nu mai mişcă.

La fel ca el, şi ceilalţi şoferi l-au ignorat pe omul care agoniza în şanţ.

Una dintre variantele luate în calcul de poliţişti şi criminalişti este că bărbatul a fost lovit de o maşină, iar şoferul a dispărut de la locul accidentului.



Observator

×
Subiecte în articol: barbat sant mort
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close