Antena 3 Actualitate Arhiepiscopia Sucevei și-a făcut propria firmă de asigurări. Popii, obligați să-și asigure bunurile doar acolo

Arhiepiscopia Sucevei și-a făcut propria firmă de asigurări. Popii, obligați să-și asigure bunurile doar acolo

de Milena Niță    |    12 Noi 2020   •   13:30
Arhiepiscopia Sucevei și-a făcut propria firmă de asigurări. Popii, obligați să-și asigure bunurile doar acolo
Sursa foto: Facebook/Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor

Este revoltă în rândul preoţilor, după ce Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și-a făcut propria firmă de asigurări. Mai mult, din 1 noiembrie, popii sunt obligați să-și asigure bunurile din parohii, doar prin intermediul acestei companii.

Drept urmare, toate polițele de asigurare care aparițin unităților de cult din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților se vor face prin firma SC ASR Bucovina SRL, potrivit newsbucovina.ro.

Decizia a stârnit revoltă în rândul trimişilor Domnului, pentru că aceştia vor trebui acum să renunțe la contractele de asigurare pe care deja le-au făcut, pentru a se asigura la firma Arhiepiscopiei.

Firma SC ASR Bucovina SRL nu este înregistrată ca plătitoare de TVA

Firma SC ASR Bucovina SRL a fost înființată pe 15 octombrie și nu este înregistrată ca plătitoare de TVA, arată datele publice.

Societatea este înregistrată în Registrul Autorității de Supraveghere Financiară la intermediari secundari.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close