Antena 3 CNN Actualitate Arhiespiscopul Tomisului, IPS Teodosie, audiat ca martor într-un dosar de șantaj

Arhiespiscopul Tomisului, IPS Teodosie, audiat ca martor într-un dosar de șantaj

Arhiespiscopul Tomisului, IPS Teodosie, audiat ca martor într-un dosar de șantaj
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Oct 2016   •   16:00

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost audiat ca martor, luni, într-un dosar în care doi bărbaţi sunt judecaţi pentru şantaj, după ce au cerut bani unui preot ca să nu publice imagini cu acesta în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie, informează News.ro.

Audierea s-a desfăşurat cu uşile închise. La final, după ieşirea de la Judecătorie, Arhiepiscopul Tomisului nu a dorit să facă declaraţii presei.
Arhiepiscopul Tomisului a venit la Judecătoria Constanţa, unde fusese citat ca martor în dosarul în care Ionuţ Cristian Picu, fost absolvent de Teologie, şi Marcel Marin, fost membru al Coralei Armonia, care aparţine de Arhiepiscopia Tomisului, sunt judecaţi pentru şantaj.

Procurorii au stabilit că preotul Ciprian Stoichin a mers la începutul anului 2012 la locuinţa unei femei pentru a-i sfinţi acesteia locuinţa. După câteva zile, femeia l-a chemat din nou pe preot la ea acasă, iar cu această ocazie au întreţinut relaţii sexuale. Scenele au fost filmate, iar o parte din materialul înregistrat i-a fost prezentat preotului Ciprian Stoichin de către Ionuţ Cristian Picu şi Marcel Marin.

Cei doi bărbaţi i-au cerut preotului 15.000 de euro pentru a nu da publicităţii imaginile, însă acesta a refuzat şi a sesizat autorităţile, care au început o anchetă în acest caz.
 

×
Subiecte în articol: audieri santaj
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close