Antena 3 CNN Actualitate Becali, pasibil la plata a 36 de milioane de euro, după ce Armata a dat în judecată clubul Steaua

Becali, pasibil la plata a 36 de milioane de euro, după ce Armata a dat în judecată clubul Steaua

Becali, pasibil la plata a 36 de milioane de euro, după ce Armata a dat în judecată clubul Steaua
20 Sep 2016   •   15:09

Armata dă în judecată clubul Steaua și cere despăgubiri în valoare de peste 36 de milioane de euro, după ce echipa de fotbal ar fi folosit marca "Steaua" deși nu avea dreptul.

"Am depus aceasta actiune in instanta pentru recuperarea prejudiciului pentru folosirea ilegala și frauduloasă a marcii Steaua din partea FCSB in perioada 2004-2014", a afirmat locotenent-colonelul Florin Talpan, juristul CSA Steaua, care a mers la Tribunalul București pentru a formula o acțiune în instanță la adresa echipei de fotbal cu același nume, potrivit ziare.com.

În luna iulie, cei de la Clubul Sportiv al Armatei (CSA) afirmau că: ”Armata a fost şi este singura care deţine drept legitim asupra numelor Steaua, Steaua Bucureşti şi asupra siglei. FCSB a solicitat acordul de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti pentru a îşi înregistra marca, iar aceasta nu i l-a acordat, ulterior reieşind că FCSB a depus cu rea-credinţă marca la înregistrare“.

Contactat telefonic la Antena 3, Gigi Becali a afirmat că acest demers este ”o tâmpenie”, arătând că instanța a explicat clar diferența între marcă și numele unei firme.

”Este o tâmpenie. E ca și cum aș zice că îl dau în judecată pe Mircea Badea că a zis numele meu la Antena 3. Să îmi dea 70 de milioane. Exact cam aceeași speță este. Vezi, Doamne, că le-am adus un prejudiciu că le-am folosit marca. Instanta le-a spus clar că marca e marcă, reprezintă un produs material, iar numele firmei e altceva, el apare pe contractele semnate”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: armata Gigi Becali steaua
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close