Antena 3 CNN Actualitate Aroganță pe bani publici la Primăria Bârlad. Consilierii locali au votat cumpărarea unui espressor de 8.000 de lei

Aroganță pe bani publici la Primăria Bârlad. Consilierii locali au votat cumpărarea unui espressor de 8.000 de lei

Primarul din Bârlad, Dumitru Boroș, și-a cumpărat un espressor de 8.000 de lei din bani publici. Primarul va putea să comande aparatului prin control vocal sau prin telefonul mobil cafeaua pe care o dorește.

Aroganță pe bani publici la Primăria Bârlad. Consilierii locali au votat cumpărarea unui espressor de 8.000 de lei
Sursa foto: Facebook/Dumitru Boroș
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2021   •   16:03

Achiziționarea espressorului a fost votată de consilierii locali bârlădeni.

Reporterii Antena 3 au încercat să îl contacteze pe primar, dar acesta nu a putut fi găsit.

Aroganța pe bani publici nu este singurul derapaj în rândul angajaților la stat din Bârlad. În urmă cu trei zile, mai mulți agenți de poliție au organizat o petrecere cu alcool chiar în sediul instituției pentru care lucrează.

Într-o conversație telefonică dintre doi polițiști locali, pe care au publicat-o cei de la Vremea Nouă, unul dintre ei povestește că în momentul când a terminat tura și a plecat acasă, petrecăreții erau "muci" de beți, deși erau pontați ca fiind de serviciu.

În imagini se poate vedea cum mai mulți angajați ai instituției s-au adunat chiar în biroul șefului, pentru a mânca pizza și stropi totul cu alcool.

"Apă, apă dacă se poate", spune unul dintre polițiștii care a intrat în încăpere. "Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!" spune hotărât unul dintre petrecăreți.

În camera respectivă erau 5-6 angajați ai Poliției Locale, unii dintre ei îmbrăcați în uniforma de serviciu. Șeful lor se pare că nu are nicio problemă cu faptul că se consumă alcool chiar în sediul instituției, ba mai mult participă și el la chermeză.
 

×
Subiecte în articol: primar Barlad
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close