Antena 3 CNN Actualitate Incident sub semnul întrebării în casa unei mezzosoprane din Iași. Artista ar fi căzut pe scări, dar polițiștii au descoperit un detaliu ciudat în casă

Incident sub semnul întrebării în casa unei mezzosoprane din Iași. Artista ar fi căzut pe scări, dar polițiștii au descoperit un detaliu ciudat în casă

Incident de-a dreptul tulburător și care ridică multe semne de întrebare. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost internată în stare extrem de gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce a căzut de la înălţime şi s-a lovit la cap.

Incident sub semnul întrebării în casa unei mezzosoprane din Iași. Artista ar fi căzut pe scări, dar polițiștii au descoperit un detaliu ciudat în casă
12 Mai 2020   •   15:30

Artista se află în comă de gradul IV și se află în stare extrem de gravă. Potrivit medicilor, femeii îi lipsesc bucăți mici de creier, are bazinul fracturat, nasul desfigurat și a suferit și alte contuzii.

Membrii familiei spun că aceasta a căzut pe scări, iar anchetatorii au mers să facă cercetări la fața locului, soacra și soțul său fiind interogați. 

Potrivit BZI, oamenii legii nu exclud nici varianta unei agresiuni. Apropiații spun că soțul artistei, pianistul Codrin Nicoară ar fi gelos și adeseori agresiv. În plus, oamenii legii au găsit pe peretele casei urme de vomă.

„Ne-a povestit de mai multe ori că vrea să divorțeze. Noi nu știm ce s-a întâmplat în casa lor, dar credem cã este ceva foarte dubios și lucrurile nu ar trebuie să rămână așa”, a declarat un angajat de la Opera Iaşi, potrivit sursei citate.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close