Antena 3 CNN Actualitate "Artistul" PDL-ist Edmond Tălmăcean, în CA al Portului Constanţa

"Artistul" PDL-ist Edmond Tălmăcean, în CA al Portului Constanţa

"Artistul" PDL-ist Edmond Tălmăcean, în CA al Portului Constanţa
Sursa foto: Foto: rastalmacean.wordpress.com
15 Apr 2011   •   12:44

Edmond Tălmăcean a câştigat concursul Dansez pentru PDL. Talentul artistic l-a propulsat pe Edmond Tălmăcean în Consiliul de Administraţie de la Portul Constanţa.

Dacă PDL Constanţa nu primeşte de exemplu funcţii de ministru sau secretar de stat, în schimb dansatorul lui Michael Jackson, Tălmăcean, a primit Consiliul de Administraţie de la Portul Constanţa.

Democrat-liberalii au talent la dans. Şi consilierul primului ministru Emil Boc s-a încumetat să ne arate câteva mişcări.

"De când este dansul o vină? Mie îmi place foarte mult să dansez şi abia aştept să am ocazia să vă şi arăt cum dansez", spune Andreea Paul Vass.

Vass recunoaşte totuşi că Tălmăcean nu a ales bine locul pentru prestaţia artistică. "Cred că se impune o conduită mult mai atentă a omului într-o prestaţie publică. Una este dansul şi cântecul la o petrecere şi alta este şi este cu totul altceva când are loc într-un studio. Cred că inteligenţa noastră impune o reacţie pe măsuără. Atunci când eşti ironizat este bine să faci apel la decenţă", mai precizează Andreea Vass.

"Artistul" democrat-liberal este în proces de divorţ. Soţia lui, Constanţa Alina, a intentat acţiunea la începutul lunii noiembrie a anului trecut, cerând totodată şi partajul.

Soţii Tălmăcean au de împărţit o casă şi un teren de 800 de metri pătraţi în Bucureşti, o casă de vacanţă la mare, la Neptun, două automobile, o colecţie de bijuterii şi obiecte de artă în valoare de peste 50.000 de euro. Familia Tălmăcean are în conturi peste 40.000 de euro, dar şi o societate comercială specializată în alimentaţie publică.

 


×
Subiecte în articol: consiliu de administratie pdl dans
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close