Antena 3 Actualitate Aşa arată O NOAPTE ÎN VAMA VECHE. Petrecăreţii de toate vârstele se dezlănţuie

Aşa arată O NOAPTE ÎN VAMA VECHE. Petrecăreţii de toate vârstele se dezlănţuie

de Antena3.ro    |    08 Iul 2012   •   21:54
Aşa arată O NOAPTE ÎN VAMA VECHE. Petrecăreţii de toate vârstele se dezlănţuie
Sursa foto: Foto: VideoNews

Nimic nu e mai pestriţ decât o noapte în Vama Veche! Romantism, rockeri, nebunie, îndrăgostiţi, tineri şi bătrâni, mult alcool şi baie la miezul nopţii. Pentru cei care cărora băutura le-a furat amintirile de-aseară, avem un tablou complet al nopţii albe din Vama Veche! 

Vamaioţii au bifat încă o noapte albă la malul mării, o noapte în care romantismul s-a împletit cu nebunia!

Tineri sau mai în vârstă au dansat şi au cântat pe plajă, au făcut baie la miezul nopţii şi în zori, dar mai ales au băut! Au băut într-o noapte cât pentru 10 şi apoi au dormit... Fiecare pe unde a putut! Direct pe plajă, jumătate în cort şi jumătate pe nisip, pe ringul de dans improvizat pe plajă, cu capul pe bordură sau mai confortabil, în braţele iubitei. Au fost însă şi curajoşi care au încercat măcar să ajungă la corturi.

Şi după mai multe încercări au reuşit! Chiar dacă operaţiunea de adăpostire în cort a fost mai complicată ca niciodată! Zorii i-au prins pe romantici în apa mării sau aprinzând lampioane.

Şi uite aşa s-a mai scurs o noapte în Vama Veche, o noapte din care n-au mai rămas decât amintiri şi munţi de gunoaie!Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close