Antena 3 CNN Actualitate Așa se dorește a fi "noua uniformă" a polițiștilor | Europol: "A primat cantitatea în fața calității"

Așa se dorește a fi "noua uniformă" a polițiștilor | Europol: "A primat cantitatea în fața calității"

"Așa se dorește a fi "noua uniformă" pentru care MAI-ul a stabilit ca polițiștilor să nu le mai fie acordată norma financiară lunară de echipare începând cu 1 octombrie 2022", spune Sindicatul Europol care a publicat imagini cu noile uniforme ale poliţiştilor. Reacția internauţilor nu a întârziat să apară.

Așa se dorește a fi "noua uniformă" a polițiștilor | Europol: "A primat cantitatea în fața calității"
Sursa foto: Colaj Hepta & Facebook Sindicatul Europol
de Claudia Popovici    |    15 Iul 2022   •   22:32

"Așa se pare că va arăta noua uniformă de poliție, iar în imaginile de mai jos veți regăsi jachetă de primăvară-vara(impermeabilă), pulover model polar, bereta, șepcuța și încălțămintea tactică.

Aceste articole sunt cele care au fost repartizate absolvenților din promoția 2022 a Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza".

Așa se dorește a fi "noua uniformă" pentru care MAI-ul a stabilit ca polițiștilor să nu le mai fie acordată norma financiară lunară de echipare începând cu 1 octombrie 2022.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu privire la design-ul și calitatea articolelor din noua uniformă vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, noi neputând să vă spunem la acest moment, după cum am anticipat, decât faptul că a primat cantitatea în fața calității", scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Reacția internauţilor nu a întârziat să apară. 

"Uniforma este mai degrabă pentru băieții de la "spații verzi"...Inspiră milă, nu RESPECT! Aș fi căutat un designer italian, german, francez... oricare dar nu român", spune cineva.

"Cineva iar s-a îmbogățit peste noapte din afacerea asta", mai spune cineva. 

"Măcar are culori vii", glumește un internaut. 

"Zici ca sunt made in China ,dar sa nu fiu prea rău , unii își merită uniforma asta", mai spune cineva.

×
Subiecte în articol: Sindicatul Europol uniforma politie MAI
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close