Antena 3 CNN Actualitate Asasinatul de la Piatra Neamţ clatină scaune: Şeful IPJ Neamţ ar putea fi demis

Asasinatul de la Piatra Neamţ clatină scaune: Şeful IPJ Neamţ ar putea fi demis

Asasinatul de la Piatra Neamţ clatină scaune: Şeful IPJ Neamţ ar putea fi demis
Sursa foto: Foto: nt.politiaromana.ro
16 Noi 2010   •   08:29

Şeful IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, ar putea să îşi piardă funcţia din cauza managementului defectuos. Propunerea a fost făcută de secretarul de stat, Valentin Fătuloiu, şi transmisă ministrului de Interne, Traian Igaş. Între timp, Cristian Chilat, zis "Falău", principalul suspect în cazul asasinatului, a fost arestat.

Aurelian Şoric este acuzat de către conducerea Ministerului de Interne de management defectuos. Dan Valentin Fătuloiu nu a exclus ca şi alte persoane cu funcţii de conducere din IPJ Neamţ să fie demise.

De legăturile lui Şoric cu lumea interlopă din Piatra Neamţ a vorbit şi fostul ministru de Interne, Dan Nica. Acesta susţine că urma să îl dea chiar el afară.

Reacţia conducerii Ministerului de Interne vine după ce presa a scris de mai multe ori că Gheorghiţă Mararu avea legături strânse cu şeful Poliţiei Neamţ. Presa a scris chiar că soţia lui Şoric, de profesie notar, ar fi parafat acte nu tocmai legale în beneficiul interlopilor.

Nu este prima dată când poliţia din Neamţ este acuzată de legături strânse cu infractorii. Aurelian Şoric a fost pus în funcţie în 2006 după un scandal asemănător, în urma căruia conducerea IPJ Neamţ a fost demisă.

Şeful IPJ Neamţ ar putea fi demis


×
Subiecte în articol: Aurelian Soric asasinat Neamţ MAI
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close