Antena 3 CNN Actualitate Asasinul de la Cernavodă povesteşte anchetatorilor cum i-a omorât pe soţii Garoafă

Asasinul de la Cernavodă povesteşte anchetatorilor cum i-a omorât pe soţii Garoafă

Asasinul de la Cernavodă povesteşte anchetatorilor cum i-a omorât pe soţii Garoafă
07 Ian 2011   •   18:39

Giani Deli-Iorga, bărbatul suspectat că a comis dublul asasinat de la Cernavodă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, în baza unui mandat emis de magistraţii Tribunalului Constanţa. El a fost reţinut, miercuri, după ce a recunoscut că i-a ucis pe părinţii fetei înecate în Dunăre. Între timp, soţul femeii înecate în Dunăre este căutat în continuare de poliţişti. Bogdan Mitu este dat în urmărire generală de 48 de ore.

Giani Deli-Iorga, cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu, le-a povestiti anchetatorilor cum i-a omorât pe soţii Garoafă. Acum câteva zile, Bogdan Mitu a aflat că soţia sa Gabriela vrea să-l părăsească şi l-a rugat pe prietenul său Giani să mergă să stea de vorbă cu părinţii ei.

Psihologii spun că este foarte posibil ca Bogdan Mitu şi Giani Deli-Iorga să fi acţionat ca o echipă a morţii împotriva familiei fetei. Mitu avea profilul unei persoane care ar fi putut influenţa pe cineva să comită o crimă, iar Deli-Iorga pare un executant perfect, consideră experţii.

 


“În cariera mea am văzut echipe din astea de hoţi, unul e tartor şi un papagal băgat la inaintare, coada de topor. Întodeauna e o echipă a morţii, unul e papagalul... M-am uitat la el, şi e un executant. Însemnă că a vorbit de atâtea ori cu prietenul lui că era gata... Din prostia lui credea că e problema lui”, a declarat un psiholog criminalist constănţean.

Bogdan Mitu, care este suspectat că şi-a ucis soţia, a fost dat în urmăre generală.

 

×
Subiecte în articol: Cernavoda asasin poveste crima
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close