Antena 3 CNN Actualitate Asistenta care a descris iadul de la Colectiv a fost ameninţată pentru că a vorbit

Asistenta care a descris iadul de la Colectiv a fost ameninţată pentru că a vorbit

Asistenta care a descris iadul de la Colectiv a fost ameninţată pentru că a vorbit
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Noi 2015   •   17:36

Un jurnalist face apel la presa să sară în apărarea asistentei medicale Violeta Maria Naca, ale cărei relatări terifiante despre catastrofa petrecută la Clubul Colectiv au impresionat o ţară întreagă.

Jurnalistul Alexandru Căutiş scrie pe pagina sa de Facebook că asistenta care povestea ce iad a găsit la faţa locului şi cum au venit prea puţine ambulanţe, cum pacienţii sărutau ambulanţele şi implorau să-i ia de acolo, a fost ameninţată astăzi.

Violeta Maria Naca, care a sosit vineri noaptea la clubul Colectiv cu cea de-a doua ambulanţă, a fost ameninţată pentru că a povestit iadul pe care l-a văzut la faţa locului. Acesta nu este singurul caz de acest fel. Un alt medic ar fi primit ameninţări după ce a făcut apel către oameni pentru a ieşi în stradă.

Textul publicat de femeie a fost viralizat rapid în online, a stârnit comentarii extrem de dureroare şi a făcut majoritatea celor care l-au citit să lăcrimeze şi să simtă o frântură din drama de neconceput de la clubul morţii.

“Ceva ce nu ați văzut (și poate nu veți vedea) la multe televiziuni: Asistenta de pe cea de a doua salvare, care a postat azi acel mesaj emoționant, în care povestea ce Iad a găsit la fața locului și cum au venit prea puține ambulanțe, cum pacienții sărutau ambulanțele și implorau să-i ia de acolo, a fost amenințată azi de cineva foarte mare. Am vorbit în seara aceasta cu ea, plângea la telefon și mi-a spus acest amănunt greu. Era terifiată de faptul că poate fi amenințată din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul. Momentan sunt singurul jurnalist cu care a vorbit”, a scris jurnalistul pe pagina lui de Facebook.
Sursa: evz.ro


×
Subiecte în articol: Club Colectiv asistenta ambulanta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close