Antena 3 CNN Actualitate Secție ATI, transformată în bordel. Dezmăț total în locul unde sunt tratați bolnavii de COVID-19

Secție ATI, transformată în bordel. Dezmăț total în locul unde sunt tratați bolnavii de COVID-19

O asistentă medicală şi un medic care lucrează la Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu sunt cercetaţi pentru că ar fi avut relaţii intime în spital.

Secție ATI, transformată în bordel. Dezmăț total în locul unde sunt tratați bolnavii de COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Noi 2020   •   15:25

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerul Sănătăţii a primit o sesizare anonimă cu privire la aventurile celor doi.

În sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19.

Întreţineau raporturi sexuale în secţia ATI, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (...), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (...) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, potrivit adevarul.ro.

Secţia ATI a fost transformată într-un bordel!

”A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc”.  

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu terapie intensiva
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close