Antena 3 CNN Actualitate Asistentă ucisă în cabinetul în care lucra. Criminalul, încă în libertate (VIDEO)

Asistentă ucisă în cabinetul în care lucra. Criminalul, încă în libertate (VIDEO)

Asistentă ucisă în cabinetul în care lucra. Criminalul, încă în libertate (VIDEO)
25 Mar 2010   •   16:08

Un criminal umblă liber prin Focşani. Bărbatul a înjunghit-o miercuri seară pe asistenta unui cabinet stomatologic din oraş. Din primele cercetări reiese că atacatorul a fost nemulţumit când a aflat care este costul unei consultaţii. De asemenea, se pare că a vrut să-i fure femeii geanta, iar când aceasta a ripostat, a înjunghiat-o.

Victima era pensionară şi lucra câteva ore pe zi la un cabinet de radiologie dentară. Miercuri seară, la ora 18, cu puţin timp înainte de terminarea programului, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a venit la cabinet şi s-a interesat de costul unei radiografii dentare. Preţul i s-a părut probabil foarte ridicat. Aşa s-ar putea justifica furia cu care a reacţionat. A scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în abdomen.

Rănită grav, asistenta a găsit puterea să se refugieze într-o farmacie din apropiere şi să ceară ajutor.

Femeia a ajuns de urgenţă la Spitalul judeţean din Galaţi, unde medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viaţa, însă nu au mai putut face nimic pentru ea. Din cauza complicaţiilor, femeia a murit.

Poliţiştii îl caută pe agresor. Au organizat filtre la toate ieşirile din judeţ, însă până acum nu au reuşit să-l prindă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: asistenta crima
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close