Antena 3 CNN Actualitate Asistenta de 55 de ani, ucisă de vaccinul anti COVID-19 sau de alte cauze? Avem raportul toxicologic

Asistenta de 55 de ani, ucisă de vaccinul anti COVID-19 sau de alte cauze? Avem raportul toxicologic

Antena 3 a obținut raportul toxicologic în cazul asistentei care a murit la o săptămână după ce a făcut a doua doză a vaccinului anti COVID-19.

Asistenta de 55 de ani, ucisă de vaccinul anti COVID-19 sau de alte cauze? Avem raportul toxicologic
de Silvia Țigănilă    |    11 Feb 2021   •   21:59

O asistentă medicală din București a murit la o săptămână după ce a făcut a doua doză a vaccinului anti-COVID. Femeia avea 55 de ani și lucra la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”.

Asistenta medicală a fost vaccinată la 21 ianuarie cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie. La autopsie, medicii legiști nu au reușit să afle cauza morții și au trimis analizele de laborator. 

Analizele de laborator urmează să stabilească adevărata cauză a morții asistentei. Antena 3 a obținut raportul toxicologic cu ajutorul unor surse judiciare.

”S-a făcut inițial necropsia. În urma necropsiei, legiștii au scris în raport că nu pot determina cauza morții. S-au urmat după aceea pașii firești și anume acest examen toxicologic care ar fi trebuit să releve dacă asistenta ar fi suferit de ceva, dacă ar fi înghițit niște substanțe sau dacă ar fi existat o reacție adversă la vaccinul anti COVID”, a spus Mirela Voicu, joi seară, la ”Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Adevărul din spatele morții asistentei vaccinate. Prietena femeii: ”Nu s-a plâns de nicio suferință”

Potrivit surselor judiciare, legiștii au găsit câteva modificări la nivel cardiac și acesta este motivul pentru care în raportul pe care l-au trimis anchetatorilor legiștii au scris că este posibil ca tragedia să fi fost provocată de o suferință cardiacă.

Asistenta de 55 de ani, ucisă de vaccin sau de alte cauze? Cauza morții este posibil să fi fost una cardiacă subită

Această femeie nu avea nici un fel de comorbiditate. Legiștii nu au găsit absolut nicio boală de care ar fi suferit, a mai declarat Mirela Voicu.

”Există un examen microscopic care se face pe toate organele în parte. Acest examen durează o lună. Deci probabil că în două săptămâni anchetatorii vor ști care sunt rezultatele acestui examen microscopic”, a adăugat ea.

Vladimir Beliș: Nu moare nimeni din senin și trebuie să existe o explicație!

Profesorul universitar doctor Vladimir Beliș, fost director al institutului Național de Medicină Legală, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre cauza morții asistentei vaccinate anti COVID-19.

”La examenul toxicologic nu s-au găsit substanțe toxice care să explice moartea și atunci nu rămâne decât examenul anatomopatologic microscopic care cu siguranță va găsi o leziune care să îndrepte atenția medicului spre cauza morții”, a declarat acesta.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close