Antena 3 CNN Actualitate Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități organizează împreună cu Casa de Licitații Artmark un eveniment caritabil

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități organizează împreună cu Casa de Licitații Artmark un eveniment caritabil

Pentru al doilean an consecutiv, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități organizează împreună cu Casa de Licitații Artmark un eveniment caritabil pentru continuarea construirii unui centru de recuperare a militarilor răniți în teatrele de operații. Un set de cești dăruit de Casa Regală sau racheta cu care Horia Tecău a jucat în competiții sunt doar două din obiectele pentru care puteți licita. Evenimentul va avea loc online pe data de 11 noiembrie la galeriile de artă Artmark.

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități organizează împreună cu Casa de Licitații Artmark un eveniment caritabil
de Andreea Cigolea    |    22 Oct 2020   •   11:35

În cadrul licitației vor fi prezentate obiecte de colecție, ce au aparținut unor artiști, politicieni, oameni de afaceri, scriitori sau chiar și jurnaliști. Gheorghe Hagi, Simona Halep, Adrian Ursu, Horia Tecău, Radu Tudor sau Raluca Turcan sunt doar câteva nume sonore care au dăruit obiecte de colecție pentru acest eveniment. 

”Set de porțelan dăruit de Casa Regală prin Custodele Coroanei Alteța Sa Principesa Margareta.. este un set unicat de cești de porțelan executat special pentru Casa Regală. Este o minge cu care s-a jucat și toate jucătoarele de la CSM...chiar și Cristina Neagu.. au semnat pentru ea și ne-au dăruit-o cu drag”  spune Adrian Udrea Director Marketing AMVVD.

Cu banii obținuți în urma licitației, asociația își propune să continue ridicarea Centrului de Recuperare, Refacere și Reabilitare al Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații, din Târgoviște. Veteranii vor beneficia de tratamente medicale cu aparatură de înaltă calitate, dar și de laboratoare de psihoterapie. 

”Centrul acesta se dorește nu numai recuperarea militarilor veterani. Este vorba despre recuperarea împreună cu familia ceea ce este un lucru foarte important. La nivel național, armata română are 212 militari răniți, răni fizice ...și la nivel psihic..răni psihice sunt peste 18.000 de militari” a spus  Marius Apostol președinte AMVVD.

Anul trecut, aproximativ 23.000 de euro s-au strâns în urma evenimentului. 

Ne propunem să devină deja o tradiție această acțiune nobilă. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Artmark.ro și să te inregistrezi cu nume, prenume, nr de telefon. Să atașezi poza buletinului de identitate...colegii mei vor valida contul și ulterior poți participa la licitație” explică Alina Panico PR Manager Casa de Licitații Artmark.

Licitația se află la a doua ediție și va avea loc în data de 11 noiembrie de la ora 19:30. Evenimentul va conține o mulțime de obiecte surpriză pe care le vom descoperi împreună pe măsură ce data evenimentului se va apropia. Cei care doresc să vadă obiectele expuse sunt așteptați  în perioada 28 octombrie 10 noimebrie la galeriile Artmark.

Antena 3 este partenerul oficial al acestui eveniment.

×
Subiecte în articol: Artmark licitatii
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close