Antena 3 CNN Actualitate Aspiranții la șefia parchetelor și averile lor. Detalii incredibile trecute în declarațiile de avere

Aspiranții la șefia parchetelor și averile lor. Detalii incredibile trecute în declarațiile de avere

Aproape toți procurorii care candideză la șefia celor trei mari parchete au strâns averi frumoase. Aspiranții la postul de procuror general al României și la cele de șef al DNA și DIICOT au conform declarațiilor de avere nu doar venituri de invidiat și și conturi cu sume frumoase în lei și în valută, plus case, terenuri și mașini.

Aspiranții la șefia parchetelor și averile lor. Detalii incredibile trecute în declarațiile de avere
27 Dec 2019   •   10:05

Unul dintre cei mai înstăriți din cei 18 procurori care s-au înscris în cursa pentru șefia parchetelor mari, este actualul șef interimar al DNA. Călin Nistor are un teren intravilan în comuna Lungești Vâlcea, un teren agricol în aceeași zonă obținut în 2004, o casă de 100mp, un apartament de 50 mp, patru mașini, trei conturi deschise la bănci unde a strâns 30.066 lei, două credite: 88.966 lei, respectiv 20.000 de euro, salariu anula de 234.359.

Mai modestă, cel puțin cofondatelor completate în declarația de avere Mariana Alexandru care țintește și ea scaunul deținut de Kovesi, are o mașină, două apartamente, trei conturi cu câteva zeci de mii de lei și o pensie de 159.220 de lei.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close