x close

Astronautul american Buzz Aldrin a avut dreptate! Specialiştii în OZN-uri sunt uluiţi de imaginile surprinse pe Marte - FOTO

de D.G.    |    18 Dec 2016   •   23:22
Astronautul american Buzz Aldrin a avut dreptate! Specialiştii în OZN-uri sunt uluiţi de imaginile surprinse pe Marte - FOTO 817 foto: pixabay.com

Cunoscutul ufolog Scott K. Waring a anuntat ca a descoperit o baza extraterestra pe Phobos, satelitul sub forma de cartof al Planetei rosii, care face o rotire completa in jurul lui Marte la fiecare sapte ore.

Inca din 2009, legendarul astronaut american Buzz Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe suprafata Lunii, a vorbit despre necesitatea de a vizita acest satelit al planetei Marte.

"Este acolo o chestie ciudata, un fel de monolit. O structura teribil de neobisnuita pentru o obiect  cosmic atat de mic", a explicat Aldrin. Cand a fost intrebat cine ar fi putut ridica o astfel de structura pe Phobos, Buzz dat un raspuns "filosofic": "Considerati ca l-a pus Universul".

sursa: incomemagazine.ro

Dupa aceste cuvinte, numeroasa armata a ufologilor s-a napustit in cautarea misteriosului monolit, astfel ca inalta structura dreptunghiulara a fost catalogata drept baza a extraterestrilor.

Continuarea, pe incomemagazine.ro.

Citeşte mai multe despre:

ozn Marte
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati