Antena 3 CNN Actualitate Atac armat la Poliţia de Frontieră din Moldova Nouă (VIDEO)

Atac armat la Poliţia de Frontieră din Moldova Nouă (VIDEO)

Atac armat la Poliţia de Frontieră din Moldova Nouă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: swordssource.com
16 Sep 2010   •   12:12

Atac armat la Poliţia de frontieră din Moldova Nouă. Un bărbat înarmat cu o sabie a intrat în sediul poliţiei. Potrivit primelor informaţii, nu există răniţi. Poliţiştii au tras două focuri de armă şi l-au imobilizat pe agresor.

Bărbatul era foarte agresiv, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă în plan vertical şi să-l imobilizeze, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, citat de Mediafax. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi de ce bărbatul a intrat atât de agresiv în sediul instituţiei.

Potrivit declaraţiilor făcute de autorităţi, conflictul a fost provocat de confiscările de ţigări de contrabandă din ultimele zile. Octavian Tunea, prefectul din Caraş Severin, a declarat în direct la Antena 3 că altercaţia a început la un bar din localitate, între un agent de poliţie şi un bişniţar de ţigări.

Se pare că bişniţarul a mers apoi la sediul Poliţiei de Frintieră, într-un act de răzbunare. El a intrat cu o sabie în sediul Poliţiei, fiind reţinut imediat de agenţi.

În prezent, agresorul este cercetat pentru ultraj şi urmează să fie audiat. El este cunoscut de poliţiştii de frontieră, întrucât avusese mai multe conflicte cu agenţii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: atac armat sabie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close