Antena 3 CNN Actualitate Atac violent lângă București. Un bărbat a lovit intenționat cu mașina doi oameni, după o bătaie. Trei persoane au ajuns la spital

Atac violent lângă București. Un bărbat a lovit intenționat cu mașina doi oameni, după o bătaie. Trei persoane au ajuns la spital

Un bărbat a lovit intenționat cu mașina doi oameni, după o bătaie între două familii, în București. Trei persoane au ajuns la spital cu răni grave în urma acestui conflict extrem de violent. 

de Ştefan Petrică    |    20 Feb 2024   •   12:22

Totul a pornit de la conflictul dintre două familii, una dintre ele fiind nemulțumită de relație pe care o fată o avea cu băiatul din cealaltă familie.

A fost doar un pas până la bătaie.

Aceștia și-au împărțit pumni și picioare, au aruncat cu pietre, iar la un moment dat, un bărbat de 35 de ani s-a urcat într-o mașină și a intrat intenționat în gardul casei familiei cu care se certa, lovind pe bunica fetei în vârstă de 49 de ani și pe o rudă a acesteia, în vârstă de 19 ani.

Trei persoane au ajuns la spital cu răni grave în urma acestui conflict extrem de violent.

Bărbatul a fost reținut de polițiști după ce a fost căutat prin Buftea și Mogoșoaia.

Acesta a ieșit pozitiv la alcool, i-a fost reținut permisul și i s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a contestat măsura arestului preventiv, însă judecătorii vor da o decizie definitivă cu privire la el.

Comunicatul poliției 

"La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 02:01, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, la un imobil din comuna Mogoșoaia, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii din Buftea și Mogoșoaia, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat imediat la fața locului pentru efectuarea activităților din competență.

Din primele verificări s-a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză existând un conflict spontan între membrii a două familii, aceștia agresându-se fizic, reciproc, prin loviri cu pumnii și cu picioarele, dar și cu obiecte contondente, iar, la un moment dat, un bărbat, implicat în conflict, s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și ar fi lovit de două ori gardul locuinței, precum și două persoane, respectiv un tânăr, de 19 ani și o femeie, de 49 de ani, după care a părăsit locul faptei.

În urma conflictului, a rezultat rănirea a 3 persoane, acestea fiind transportate la o unitate medicală din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cel mai scurt timp, polițiștii rutieri din Buftea l-au depistat pe bărbatul respectiv, pe o stradă din apropierea locului faptei și l-au condus la sediul Poliției Orașului Buftea, pentru cercetări.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, care au indicat o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat și un rezultat negativ la consumul de substanțe psihoactive, context în care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, conform OUG 195/2002, iar, ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

În cauză, în urma probatorului administrat, bărbatul de 35 de ani a fost reținut de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, iar, la data de 17 februarie a.c., acesta a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbatul respectiv.

Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativă la infracțiunea de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice", potrivit IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Mogosoaia bătaie București
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close