Antena 3 CNN Actualitate Atac cu drujba, într-un bar din județul Galați. Proprietarul localului a fost grav rănit de un fost deținut

Atac cu drujba, într-un bar din județul Galați. Proprietarul localului a fost grav rănit de un fost deținut

Incident șocant într-un bar din Târgu Bujor, județul Galați. Un bărbat eliberat recent din închisoare a intrat în local înarmat cu o drujbă și a făcut prăpăd în jurul lui. Acesta l-a atacat inclusiv pe proprietarul localului.

Atac cu drujba, într-un bar din județul Galați. Proprietarul localului a fost grav rănit de un fost deținut
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    31 Dec 2021   •   08:57

Se pare că bărbatul, eliberat de curând din penitenciar, a vrut să se răzbune pentru că proprietarul barului a refuzat să îl mai servească. Acesta a plecat din local și s-a întors înarmat cu o drujba, cu care a tăiat ușa în spatele căreia se baricadase patronul barului, apoi l-a atacat pe acesta, provocându-i mai multe răni grave.

"La data de 26.12.2021, în jurul orei 12,30, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale spontane, inculpatul, înarmat cu un motoferăstrău în funcţiune, a intrat în incinta unui bar din oraşul Tg. Bujor, prin secţionarea uşii de acces, după care, folosind acelaşi obiect vulnerant, a agresat persoana vătămată, cauzându-i acesteia plagă tăiată, leziune traumatică pentru a cărei vindecare au fost necesare 7 – 9 zile de îngrijiri medicale", a stabilit procurorul de caz.

O zi mai târziu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut arestarea agresorului pentru tentativă la omor, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosire fără drept de obiecte periculoase. 

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: bătaie drujba bar Galați
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close