Antena 3 CNN Actualitate Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. O femeie a fost grav rănită și o alta, însărcinată, a fost îmbrâncită de atacator

Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. O femeie a fost grav rănită și o alta, însărcinată, a fost îmbrâncită de atacator

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat luni în Buxelles în staţia de metrou Gare de l'Ouest din cartierul Molenbeek-Saint-Jean. Potrivit presei din locale, bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită.

Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. O femeie a fost grav rănită și o alta, însărcinată, a fost îmbrâncită de atacator
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    02 Feb 2021   •   00:15

O femeie a fost grav rănită și o femeie însărcinată a fost împinsă în timpul unui atac cu cuțitul asupra unui tren de metrou din Bruxelles luni după-amiază, a confirmat parchetul, potrivit euronews.

Poliția a confirmat inițial rapoartele despre un „incident” care implică o persoană înarmată cu un cuțit.

Atacul a avut loc la stația de metrou Gare de l'Ouest din zona Molenbeek din oraș, chiar înainte de ora locală 15:00.

Polițiștii nu au oferit mai multe informații despre starea răniților. Au precizat însă că nu este vorba despre un incident terorist. Incidentul a fost descris de către parchet ca fiind legat de „viața privată” a atacatorului.

"În urma acestor evenimente, Parchetul de la Bruxelles a ordonat evacuarea vagonului de metrou în cauză pentru a goli stația și a permite echipelor de intervenție să acționeze", au declarat autoritățile pentru Euronews.

Acestea au solicitat confiscarea imaginilor de pe camerele de supraveghere de la fața locului.

Suspectul a fost arestat și a fost dus la audieri.

"Nu se vor face alte anunțuri cu privire la ancheta în curs", se precizează în comunicatul autorităților belgiene.

Ancheta deschisă în acest caz a fost preluată de Direcţia de poliţie a căilor ferate din cadrul poliţiei federale belgiene.

×
Subiecte în articol: atac cuțitul Bruxelles metrou
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close