x close

Atac rasist la adresa unui român, în Marea Britanie: ”Slavă Domnului pentru Brexit! Slav nenorocit!”

de D.G.    |    08 Dec 2017   •   17:04
Atac rasist la adresa unui român, în Marea Britanie: ”Slavă Domnului pentru Brexit! Slav nenorocit!” 817 foto: Pixabay.com

Un român care intenționa să își facă rezervare pentru Revelion la un local de lux din Bangor, Țara Galilor, a fost ținta unor atacuri rasiste și xenofobe.

Românul a întrebat, pe pagina de Facebook a restaurantului Hendre Hall, dacă pașaportul său va fi acceptat ca dovadă a faptului că este major, pentru a participa la petrecerea din noaptea dintre ani, relatează Daily Post.

Un angajat al restaurantului i-a spus la finalul conversației: ”Slavă Domnului pentru Brexit! Toate cele bune, slav nenorocit!”

Conversația a fost ulterior postată pe pagina restaurantului și mai multe persoane au reacționat, indignate de atitudinea angajatului.

sursa: Daily Post

”Este absolut dezgustător. Ne gândeam să mergem în câteva săptămâni acolo, dar după ce am văzut acest lucru, cu siguranță că nu vom merge”, a scris cineva.

Un alt utilizator a ținut să-l informeze pe angajat că are probleme de cultură generală: ”Românii nu sunt slavi, pentru Dumnezeu, dacă tot sunteți xenofobi, cel puțin corectați-vă!”.

”Groaznic și complet inacceptabil. Nu puteți face discriminări pe baza rasei sau naționalității cuiva”, a comentat alt utilizator.

Într-un final, managementul localului și-a cerut scuze pentru incident.

Citeşte mai multe despre:

Brexit
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati