Antena 3 CNN Actualitate Atacatorul cu spray de la concertul din Sectorul 1, audiat

Atacatorul cu spray de la concertul din Sectorul 1, audiat

Atacatorul cu spray de la concertul din Sectorul 1 este audiat la Poliţia Capitalei. Zeci de tineri s-au călcat în picioare pe fondul panicii create. Incidentul a avut loc, sâmbătă seara, într-o locaţie de strada Băiculeşti din Bucureşti.

Atacatorul cu spray de la concertul din Sectorul 1, audiat
Sursa foto: Instagram
de Raluca Bîrcă    |    18 Apr 2022   •   13:19

Zeci de tineri s-au călcat în picioare la un concert în Bucureşti, iar unii dintre ei au fost striviţi în îmbulzeală, fiind salvaţi de agenţii de pază care i-au tras de sub mulţime şi i-au aruncat afară.

Atacatorul a ajuns la Secţia 2 de Poliţie

Tânărul care a atacat cu spray la un concert din Capitală este audiat acum de poliţişti. 

Pe numele acestuia a fost dechis penal care vizează infraţiunea de deţinere şi folosire de obiecte periculoase.

Acesta va trebui să le dea explicaţii oamenilor de legii, care vor decide ce măsuri vor fi luate în acest dosar.

Individul a provocat o adevărată busculadă între tinerii prezenţi la concert

Pe imagini se poate observa cum adolescenţii încearcă să iasă din locaţie şi se calcă în picioare, în timp ce unii dintre copii se află întinşi pe podea, iar agenţii de pază încearcă să îi scoată afară.

La un moment dat, un tânăr a fotografiat o mulţime de pantofi, dar şi sticle sparte şi telefoane mobile împrăştiate pe jos, fotografia fiind însoţită de mesajul "Era să murim!".

Cum îşi justifică gestul atacatorul din club

Tânărul care a dat cu spray lacrimogen la concertul din Sectorul 1 a fost audiat astăzi la Poliţia Capitalei. 

La ieșirea de la audieri, atacatorul le-a spus jurnaliștilor că nu a făcut altceva decât să se apere.

Ce spune oraganizatorul evenimentului

"Organizatorului evenimentului Trapsodia a postat un videoclip pe pagina de socializare, în care explică faptul că acest tânăr avea o atitudine fanatică în seara concertului şi a încercat să treacă din zona destinată publicului larg, în zona VIP, fără să aibă o brăţară care să îi permită acest acces. Acolo s-a întâlnit cu membrii staff-ului artistului care susţinea concertul pe scenă şi nu i-au permis să treacă în zona VIP, moment în care tânărul ar fi sustras de la angajatul firmei de pază, spray-ul iritant lacrimogen, pe care ulterior l-a şi folosit", a spus Raluca Bîrcă, reporter Antena 3.

"În noaptea de 16/17 aprilie 2022, în jurul orei 00.40, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în  pe parcursul unui concert, ce se desfășura într-o hală din sectorul 1, un participant ar fi pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, precum și echipaje medicale. Au fost identificate nouă persoane, care părăsiseră incinta. Au fost evaluate medical, dar nu au necesitat transport la spital.

Ulterior, o unitate spitalicească din sectorul 1, a sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană s-a prezentat la camera de gardă acuzând o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante, persoană care a participat la același spectacol.

S-a stabilit contextul în care a fost organizat spectacolul și se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: atacator spray concert sectorul 1 tineri
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close