Antena 3 CNN Actualitate Atacatorul de pe trotinetă, arestat preventiv pentru 30 de zile. Explicația bizară dată în fața anchetatorilor pentru faptele sale

Atacatorul de pe trotinetă, arestat preventiv pentru 30 de zile. Explicația bizară dată în fața anchetatorilor pentru faptele sale

Declarație șocantă făcută de bărbatul care a înțepat ieri două femei în Capitală. Conform surselor, acesta ar fi spus în fața procurorilor și polițiștilor că a ieșit să se plimbe pentru a atinge femei. Dar asta nu este tot.

Atacatorul de pe trotinetă, arestat preventiv pentru 30 de zile. Explicația bizară dată în fața anchetatorilor pentru faptele sale
de Gabriel Dano    |    19 Aug 2022   •   18:29

Individul a adăugat că apoi s-a gândit că mai bine le înțeapă pentru ca acestea să îl țină minte. Agresorul a fost arestat preventiv vineri pentru 30 de zile.

Agresorul a fost prins în trafic în comuna Vidra din județul Ilfov, la aproape 24 de ore după ce a înțepat două femei în zona pieptului. Bărbatul a fost dus apoi la Serviciul de Investigații Criminale pentru audieri.

În fața anchetatorilor, acesta a declarat că a fost conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare. Una dintre victime a fost chiar Margherita de la Clejani. Mama cântăreței a făcut publică o poză cu obiectul cu care aceasta fusese atacată.

Tânăra a venit azi în fața autorităților pentru a da declarații, însă nu oricum, ci cu un discurs foarte bine pregătit.

"N-am fost înțepată cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc că a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată", a declarat Margherita.

Atacatorul a fost adus din nou la audieri vineri după-amiază. Acesta a spus că inițial a vurt doar să pună mâna pe decolteul femeilor și nu să înțepe. Mai apoi s-a răzgândit și s-a gândit că aceasta ar fi o modalitate prin care acesta ar fi rămas în memoria celor două femei.

Cel mai probabil, bărbatul va fi supus și unui examen psihiatric pentru a se stabili dacă acesta a avut discernământ în momentul în care a produs aceste fapte.

 

 

×
Subiecte în articol: atacator trotinetă
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close